Spring naar content
Home · Branches

Branches

YIM is vertrouwd met een groot aantal sectoren die allemaal eigen specifieke uitdagingen, regelgevingen en wensen hebben. Op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie, contractor management, visitor management, security- en identity management. Daarom ontzorgt YIM, daar waar grote groepen mensen werken en zich verzamelen.

Specialist in uw branche

 

Zakelijke dienstverlening

Banken, Verzekeraars, Leasemaatschappijen, Pensioenfondsen, Juridische instellingen

YIM kent de dagelijkse uitdagingen en kansen in deze sectoren als geen ander. YIM bewijst al jaren haar toegevoegde waarde en ondersteunt in primaire toegangsprocessen als digitale receptie. Lees meer.

Industrie, Bouw & Offshore

Infra, Techniek, Logistiek, Olie & gas, Energie en Farmacie

Safety en Security zijn onlosmakelijk verbonden binnen de bedrijfsprocessen in de industriële sector. YIM ondersteunt al jaren toonaangevende spelers uit de industriële sector. Lees meer.

Overheden, Onderwijs & Recreatie

Rijk, Provincie, Gemeenten, Hoge scholen, Universiteiten, Evenementen en Pretparken

Binnen de overheid en het onderwijs is het belangrijk een veilige werk- en leeromgeving te waarborgen. Security en Hospitality spelen een belangrijke rol binnen het identity & access management proces. Lees meer.

Ziekenhuizen en Zorginstellingen

Ziekenhuizen, Zorginstellingen, Revalidatiecentra en GGZ-instellingen

Wie heeft toegang tot welke gebouwen, operatiekamers en andere high secure ruimtes? En nog belangrijker; hoe waarborgt uw privacy van bezoekers en patiënten? Lees meer.

 

 

YIM vereenvoudigt uw dagelijkse werkzaamheden

Vanuit de domeinen veilig werken, toegangsverlening, security en wetgeving wordt YIM doorontwikkeld met de juiste features. Met YIM bent u klaar voor de toekomst. Weten hoe YIM uw organisatie kan ondersteunen op het gebied van visitor management, contractor management of e-learning? Het YIM team staat voor u klaar.

 

Gastvrije & veilige toegang
Vooraf medewerkers, bezoekers en contractors aanmelden.

Efficiëntie 
Voorkom lange wachttijden, ingewikkelde toegangsprocedures en onnodige kosten

Informatiebeveiliging
Veilige opslag van persoonsgegevens en digitale dossiers.