Spring naar content
Home · Branches · Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke en financiële sector zijn security en hospitality belangrijke pijlers binnen het identity & access management proces. Dit begint al bij het betreden van kantoorlocaties. Belangrijk is dat uw medewerkers, bezoekers en contractors zich veilig en welkom voelen binnen uw kantooromgeving.

YIM kent de dagelijkse uitdagingen en kansen in deze sectoren als geen ander. YIM bewijst al jaren haar toegevoegde waarde en ondersteunt in primaire toegangsprocessen als digitale receptie. Daarnaast kan slimme tooling bijdragen aan een veilig proces rondom autorisatie management voor medewerkers, pasbeheer en informatievoorziening.

YIM stroomlijnt en automatiseert uw toegangsprocessen voor uw bezoekers, medewerkers en leveranciers op een toegankelijke en eenvoudige manier. Een snelle verwerking van bezoekersregistratie, accrediteren en opzoeken van dossiers. Zo kunt u vooraf bezoekers aanmelden en ontvangen zij na registratie een bevestiging met de informatie die voor uw organisatie van belang is. Denk aan een routebeschrijving, informatie over parkeren of het delen van uw veiligheidseisen.

Visitor management voor zakelijke dienstverlening

Het op een gastvrije manier verwelkomen van bezoekers en het kunnen ontlasten van receptiediensten is een steeds belangrijker onderdeel. Met YIM heeft 24/7 een volledig overzicht van het aantal bezoekers of aanvragen van medewerkers voor toegangsautorisaties tot specifieke ruimtes of gebouwen. Het multifunctionele dashboard geeft in een oogopslag weer wat de statussen zijn waardoor u sneller en efficiënter kunt werken.

 

3 belangrijke modules voor zakelijke dienstverlening

YIM Facilitates

YIM ondersteunt in aanvullende processen zoals autorisatie management en als digitale receptie. Lees meer.

YIM Visitors

De module tilt visitor management naar een hoger niveau en zorgt dat uw bezoekers gastvrij worden ontvangen. Lees meer.

YIM Employees

Geef medewerkers toegang tot specifieke ruimtes of locaties en koppel deze rechten met onderliggende (toegangs)systemen. Lees meer.