Spring naar content
Home · FAQ

Veel gestelde vragen

Wat is YIM?

YIM, Your Identity Management: een platform dat u ontzorgt op het gebied van bezoekersregistratie, visitor management, contractor management en identity management. YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en heeft ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers zijn vertaald naar een optimaal workflow & identity management platform. Klaar voor nu en de toekomst. Met aanvullende modules gericht op E-learning, Qualification management en Reporting, bewijst YIM haar toegevoegde waarde.

Wat zijn de functionaliteiten van YIM?

YIM: om al uw bezoekers, contractors en leveranciers efficiënt te registreren, gastvrij toegang te verlenen, veilig werken te garanderen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het gebruiksvriendelijke platform bevat diverse modules zodat u aantoonbaar in control bent.

YIM Visitors: De gebruiksvriendelijke module tilt visitor management binnen uw organisatie naar een hoger niveau en zorgt dat uw bezoekers eenvoudig worden aangemeld en gastvrij worden ontvangen.

YIM Contractors: om al uw contractors gemakkelijk te registreren, gastvrij toegang te verlenen, veilig werken te garanderen en uw bedrijfsprocessen te continueren. De module draagt bij aan optimaal contractor management. Zo voorkomt u ingewikkelde toegangsprocedures, tijdrovende rapportages en lange wachttijden voor toegang en start van werkzaamheden.

YIM Educates: Wilt u medewerkers, bezoekers en contractors (vooraf)  informeren over uw werkprocessen en veiligheidseisen? YIM is hierbij de juiste partner. Met mogelijkheden op het gebied van instructie(video’s), e-learning of een combinatie van online en ter plaatse, draagt YIM bij aan een incidentvrije werkomgeving.

YIM Qualifies: Safety awareness speelt een belangrijke rol. Wilt u direct zien of de personen die uw gebouw of locatie betreden juist gekwalificeerd zijn? YIM geeft u dit inzicht in één oogopslag.

YIM Reports: YIM biedt een overzichtelijk dashboard dat makkelijk en eenvoudig in gebruik is. YIM begeleidt u op een duidelijke en aangename manier door het platform en triggert bij nog uit te voeren taken. Zo bent u volledig in control over een complexe omgeving met vele bezoekers.

YIM Facilitates: Als onderdeel van de aanmeld- en accreditatieprocessen faciliteert YIM aanvullende processen rondom toegangsverlening. YIM ondersteunt uw organisatie op het gebied van autorisatie management en pasbeheer.

Hoe start ik met YIM?

Wanneer u geïnteresseerd bent in YIM, komen wij graag met u in contact. Plan demo of neem contact op via onze contactpagina. Het YIM team helpt u graag verder. Bespreek uw wensen of vragen via whatsapp, telefonisch of e-mail.

Voor wie is YIM van toegevoegde waarde?

YIM is vertrouwd met een groot aantal sectoren met ieder hun eigen specifieke uitdagingen, regelgevingen en wensen op het gebied van bezoekersregistratie, contractor management en identity management. YIM helpt organisaties verder, wanneer u het belangrijk vindt om:

  • Gastvrijheid en veiligheid optimaal te waarborgen in het hele proces voor bezoekers, medewerkers en contractors. Zoals het beheren van afspraken, parkeren, faciliteiten en vertrek (visitor management, self-service, autorisatie).
  • Lange wachttijden en ingewikkelde procedures wilt voorkomen bij het verlenen van toegang aan personen tot uw gebouw of terrein.
  • Alleen de juist gekwalificeerde personen toegang kunnen verkrijgen tot uw gebouw of terrein.
  • Personen en voertuigen die uw locaties betreden altijd snel worden gecontroleerd en daarmee veilig en in overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving binnentreden?
  • Automatisch en aantoonbaar voldoet aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmigratie, fiscaliteit, sociale zekerheid en illegaliteit.

Kunt u een van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is YIM van toegevoegde waarde voor u. Benieuwd of welke domeinen YIM u kan helpen? Neem dan contact op.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

YIM past privacy by design toe. Het beschermen van persoonsgegevens is vanaf de ontwerpfase van YIM meegenomen als kern element. YIM beschikt over een CIPP/E en CISM gecertificeerde Privacy Officer. Daarnaast worden alle gegevens uit het digitale persoonsdossiers met alle relevante gegevens, documenten en certificaten  aangeboden vanuit een ISO 27001 gecertificeerd datacenter. Zowel de data als communicatie worden geencrypt en 24/7 gemonitord.

Hoe wordt YIM geïmplementeerd?

Hoe gaan wij te werk wanneer u kiest voor YIM, Your Identity Management? Voor de uitvoering van YIM wordt een bewezen aanpak toegepast. Bij alle fases wordt u actief betrokken. Zo gaan we gezamenlijk met YIM voor het beste resultaat. Lees meer.

In welke branches komt YIM tot haar recht?

YIM heeft de ruim 25 jaar ervaring op het gebied bezoekers- en toegangsregistratie, contractor management, visitor management, security- en identity management gebundeld haar platform. YIM is vertrouwd met een groot aantal sectoren met ieder hun eigen specifieke uitdagingen, regelgeving en wensen.

  • Zakelijke dienstverlening
  • Industrie, bouw & offshore
  • Overheden, onderwijs en recreatie
  • Ziekenhuizen en zorginstellingen
Welke integratiemogelijkheden biedt YIM?

YIM is opgebouwd op Microsoft Azure en is volledig API-based: dus naadloos met andere security, toegang, HR of ERP-systemen te koppelen. YIM is als platform ontwikkeld en biedt zelfstandig oplossingen… Let’s connect! Een overzicht vindt u hier.