Spring naar content
Home · Security

Security

YIM voldoet aan de strenge eisen op het gebied van IT-security. YIM wordt aangeboden vanuit een ISO27001 gecertificeerd datacenter, waardoor persoonsgegevens op een correcte manier worden beveiligd en verwerkt.

ISO27001 gecertificeerd

YIM wordt gehost vanuit een ISO27001 gecertificeerd datacenter en voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaard op het gebied van IT security. Dit betekent voor u geen aanschaf en beheer van eigen software en onderliggende IT infrastructuur. Zowel de database als communicatie zijn hierbij voorzien van encryptie. YIM monitort de applicatie 24/7 vanuit het kantoor in Barendrecht.

 

 

Om de applicatie veilig en betrouwbaar te houden wordt periodiek pentesting uitgevoerd. Daarnaast wordt het platform voorzien van security updates. Op deze manier zorgt YIM dat alle gegevens uit het digitale persoonsdossier met enkel relevante gegevens binnen een veilige omgeving worden bewaard.

 

 

Vertel mij meer

Binnen het ontwikkelingtraject en bij gebruik van het platform zorgt YIM dat de security risico’s worden geminimaliseerd. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op