Spring naar content

YIM Contractor Management

Beheer rollen, vereisten en toegang voor contractors – en laat hen zelf medewerkers en (sub)contractors beheren.

Contractor management

Beheer alle informatie rondom contractors op één plek met YIM. Het platform maakt gebruik van speciaal ontwikkelde software die alle informatie rondom contractors bij elkaar brengt, zodat de organisatie volledig overzicht heeft. Alle afdelingen en documentatie centraal in het YIM platform om het contractor management veilig, efficiënt en compliant te laten verlopen.

 

Zie direct welke contractors waar aan het werk zijn, welke werkzaamheden zij uitvoeren, welke documentatie zij (nodig) hebben en welke subcontractors zij in dienst hebben. Overzichtelijk in het digitale YIM platform met mogelijkheden tot e-learning en een digitaal dossier voor het individu, de afdelingen en de organisaties.

Aanmeldportal (sub)contractors

Via YIM worden toegangsaanvragen voor contractors, leveranciers en onderaannemers vooraf ingediend. Zo voorkomt u ingewikkelde toegangsprocedures, tijdrovende rapportages en lange wachttijden voor toegang of start van werkzaamheden.

 

Digitaal dossier

Documenten als certificering, legale tewerkstelling, VCA’s en VOG’s worden in een persoonlijk digitaal dossier opgeslagen. YIM bewaakt verloopdata en stuurt notificaties als updates nodig zijn.

 

Actueel overzicht

YIM biedt continue inzicht in identiteit, toegangsrechten en compliance van (onder)aannemers op uw locaties. Risico’s omtrent veiligheid, illegaliteit, arbeidsrecht of fiscaliteit worden zo voorkomen.

Gebruiksvriendelijk en fijne look & feel

“We zijn erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en look & feel van YIM. Het is voor ons belangrijk dat een partner zich goed kan verplaatsen in onze dagelijkse processen en strenge veiligheidsprotocollen en ons terrein kent.’’

Contractor management software

 

Contractor management software is software die speciaal is ontworpen voor het bijhouden en controleren van uitbestede werkzaamheden. Contractor management software zorgt ervoor dat processen rondom uitbestede werkzaamheden soepel en overzichtelijk verlopen, omdat alle informatie samenkomt in een digitale omgeving.

Lees meer over contractor management software

Add-ons

De YIM omgeving heeft verschillende add-ons om uw beheersysteem te verbeteren. Kijk welke add-on uw ervaring kan verbeteren.

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden.

Via vernieuwende leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.