Spring naar content
Home · Modules · YIM Contractors

YIM Contractors

YIM Contractors: om al uw contractors gemakkelijk te registreren, gastvrij toegang te verlenen, veilig werken te garanderen en uw bedrijfsprocessen te continueren. De module draagt bij aan optimaal contractor management.

Via YIM worden toegangsaanvragen voor contractors, leveranciers en onderaannemers vooraf ingediend. Zo voorkomt u ingewikkelde toegangsprocedures, tijdrovende rapportages en lange wachttijden voor toegang of start van werkzaamheden.

mock-up contractor

Contractor management met YIM

Veilig en onder de juiste voorwaarden werkzaamheden verrichten

YIM garandeert dat er geen enkele stap in contractor management wordt overgeslagen. Daardoor verlopen bedrijfsprocessen veilig en efficiënt. Wanneer contractors of opdrachtnemers werkzaamheden verrichten of leveranciers uw bedrijfslocatie(s) betreden, wordt afhankelijk van de nationaliteit en het soort werk, specifieke informatie gevraagd. Denk aan documenten en certificaten met betrekking tot legale tewerkstelling, veiligheid (VCA) of een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Contractor management

Met het gebruiksvriendelijke YIM platform verleent u veilig & efficiënt toegang aan uw contractors. Binnen een digitaal dossier worden alle documenten en certificaten met betrekking tot het uitvoeren van werkzaamheden opgeslagen. Daarnaast wordt verloopdata bewaakt en worden automatisch notificaties verstuurd om dossiers up-to-date en geldig te houden voor een volgend werkbezoek. Op deze wijze ondervangt u met contractor management van YIM risico’s ten aanzien van veiligheid, illegaliteit, arbeidsrecht of fiscaliteit.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Qualification management voor uw contractors

Voor organisaties die veilig werken hoog in het vaandel hebben staan, is er de mogelijkheid om een digitaal dossier van uw contractors uit te breiden met het vastleggen van certificaten en kwalificaties voor specialistische werkzaamheden. Dit kan met de module YIM Qualifies, zo blijft de keten transparant en inzichtelijk.

Belangrijk voordeel: u kunt bij audits aantonen dat de maximale safety maatregelen zijn getroffen. Dit voorkomt onnodige boetes of stagnatie tijdens projecten en werkzaamheden.