Spring naar content
Home · Modules · YIM Educates

YIM Educates

Wilt u medewerkers, bezoekers en contractors (vooraf) optimaal informeren over uw werkprocessen en veiligheidseisen? YIM is hierbij de juiste partner. YIM versterkt uw veiligheidscultuur en draagt bij aan een incidentvrije werkomgeving.

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

mock-up contractor

YIM brengt uw veiligheidsbeleid tot leven

Veiligheidstrainingen en instructies

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow online te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden. De inhoud en talen zijn vrij toepasbaar. Het vooraf online volgen van trainingen of afnemen van examens, zorgt voor een snelle en veilige toegang tot uw gebouwen en terreinen.

E-learning

Voor specifieke werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door opdrachtgevers, aannemers of contractors, stellen organisaties hoge eisen. YIM helpt u hierbij. Ook in deze module bewaakt YIM de verloopdata en worden notificaties verzonden voor het opnieuw afleggen van examens. Met deze module zijn organisaties altijd verzekerd van de inzet van voldoende, getrainde personen. Heeft u zelf nog niet de beschikking over e-learning content of wilt u de bestaande digitale veiligheidsinstructies vernieuwen naar een modernere e-learning? YIM heeft haar eigen e-learning platform en integreert deze naadloos binnen uw toegangsprocessen.

Safety Experience

YIM ontwikkelt samen met uw organisatie e-learning op maat. Van continuous e-learning, het toepassen van gamification tot een compleet (online) veiligheidstrainingscentrum. Een ijzersterke combinatie van online en ter plaatse. Via vernieuwde leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform.

Een incidentvrije werkomgeving

YIM versterkt uw veiligheidscultuur en draagt bij aan een incidentvrije werkomgeving. Zo zijn alle partijen zijn zich bewust van uw huis- en veiligheidsregels.

E-learning afgestemd op verschillende type gebruikers en geïntegreerd binnen aanmeldproces

Vooraf online volgen van (veiligheid)instructies of afleggen van examens

YIM ontwikkelt samen met uw organisatie e-learning op maat