Spring naar content

YIM Token Management

Bij YIM begrijpen we het belang van veiligheid en efficiëntie op werkplekken. Daarom bieden we een geavanceerde Token Management Module die het beheer van toegangstokens eenvoudiger dan ooit maakt.

Token Management

Onze YIM Token Management Module biedt een gecentraliseerd overzicht en inzicht in het tokenaanvraagproces. Onder tokens verstaan wij, toegangspassen eventueel voorzien van pasfoto bedrukking, QR-codes, en mobiele telefoon credentials.

Dit betekent dat u op elk gewenst moment de status van elke aanvraag kunt volgen en beheren. Het resultaat is een gestroomlijnd proces dat de tijd die het kost om nieuwe toegangstokens voor medewerkers aan te vragen, aanzienlijk vermindert.

Altijd overzicht

Token management biedt niet alleen efficiëntie en tijdsbesparing. Door de overgang naar onze digitale oplossing zijn er geen kostbare inhouse printoplossingen meer nodig. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen voor uw organisatie. Daarnaast hebben we bij YIM de servicebelasting van uw team in het vizier. Door het digitaliseren en automatiseren van het tokenaanvraag- en productieproces, verlichten we de workload voor uw servicedesk aanzienlijk.

 

integreer met toegangscontrole en security systemen

En laten we de integratie met uw bestaande systemen niet vergeten. Onze YIM Token Management Module kan nieuwe tokens automatisch verwerken in uw toegangscontrole of security systeem na activatie in YIM. Dit betekent minder handmatige taken en minder kans op fouten.

Kortom, de YIM Token Management Module biedt u een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw tokenbeheerbehoeften. Betere controle, minder kosten, en meer tijd voor wat echt belangrijk is – uw bedrijf.

Gebruiksvriendelijk en fijne look & feel

“We zijn erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en look & feel van YIM. Het is voor ons belangrijk dat een partner zich goed kan verplaatsen in onze dagelijkse processen en strenge veiligheidsprotocollen en ons terrein kent.’’

Add-ons

De YIM omgeving heeft verschillende add-ons om uw beheersysteem te verbeteren. Kijk welke add-on uw ervaring kan verbeteren.

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden.

Via vernieuwende leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.