Spring naar content
Home · Modules · YIM Visitors

YIM Visitors

Deze gebruiksvriendelijke module tilt visitor management binnen uw organisatie naar een hoger niveau en zorgt dat uw bezoekers eenvoudig worden aangemeld en gastvrij worden ontvangen.

YIM zorgt dat uw bezoekers op een efficiënte en gastvrije manier worden ontvangen. Hoe? Bezoekers ontvangen gepersonaliseerde notificaties die er voor zorgen dat zij gemakkelijk en veilig uw locatie(s) bezoeken. Zo komen uw bezoekers en uw organisatie niet voor verrassingen te staan.

mock-up bezoeker aanmelden

YIM tilt visitor management naar een hoger niveau

Visitor management

YIM tilt visitor management naar een hoger niveau en stelt organisaties in staat bezoekers vooraf aan te melden door middel van bezoekersregistratie. Dit alles via een gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren aanmeldportal waarmee u altijd een actueel overzicht heeft in de te verwachten bezoekers. Zo worden uw bezoekers op een gastvrije manier ontvangen.

Automatisch aanmelden

Bezoekersregistratie is geïntegreerd dankzij YIM. Handmatige aanmeldingen behoren tot het verleden. Met YIM registreert u uw bezoekers op een effectieve manier. Hoe? Bezoekers ontvangen na registratie de informatie die voor uw organisatie van belang is. Op basis van de aanmelding, ontvangt de bezoeker een bevestiging met daarin de informatie die van belang is voor het bezoeken van uw locatie(s). Denk aan een routebeschrijving, informatie over parkeren of OV en waar kennis kan worden genomen van bijvoorbeeld een aantal veiligheidsregels. Ook is het mogelijk om een toegangsbewijs mee te sturen. Dit alles via de gebruiksvriendelijke aanmeldportal.

YIM: van registratie naar gastvrij ontvangst

YIM stroomlijnt en automatiseert uw toegangsprocessen voor bezoekers op een toegankelijke en eenvoudige manier. Een snelle verwerking van bezoekersregistratie, accrediteren en opzoeken van dossiers.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform.

YIM als digitale receptie

YIM als digitale receptie? Dat kan. Met YIM kunt u focussen op uw kernactiviteiten. Dit leidt tot kostenbesparingen en slagkracht binnen uw bedrijfsproccesen. YIM werkt doelmatig en met zo min mogelijk inspanningen wordt het beste resultaat bereikt. Dat is de power van YIM.