Spring naar content

YIM Visitor Management

Geef bezoekers rollen, vereisten en toegangsrechten – en creëer een optimale ervaring van uitnodiging tot vertrek.

Bezoekers via YIM

Via het centrale YIM platform kan een medewerker een persoon uitnodigen. Hierbij krijgt de bezoeker het vooraf aangemaakte bezoekerssjabloon aangewezen. Na het invullen van de gegevens ontvangt de bezoeker automatisch een uitnodiging met informatie en een eventuele QR code voor toegang. 

Mocht er een e-learning benodigd zijn dan ontvangt de bezoeker dit ook alvorens zijn bezoek. Het aanmelden van bezoekers kan voor één persoon, of meerdere in bulk gedaan worden. De bezoekdetails worden vervolgens overzichtelijk weergegeven in het YIM dashboard weergegeven, zodat de juiste bezetting aanwezig is voor ontvangst.

Bezoekersregistratie

Meld bezoekers vooraf aan. Bezoekers krijgen een uitnodiging en eventueel een toegangsbewijs zodat handmatige registratie op locatie niet meer nodig is.

 

Gastvrij & informatief

Bezoekers ontvangen automatisch eventuele (veiligheids)instructies en relevante informatie zoals een routebeschrijving, parkeer- of OV-informatie.

 

Actueel overzicht

YIM biedt een compleet overzicht van welke bezoekers dagelijks verwacht worden. Zo blijft u volledig in controle en wordt elke bezoeker gastvrij en veilig ontvangen.

Snelle en efficiënte bezoekersstromen

“De oplossing van YIM heeft z’n diensten bewezen en draagt door de flexibiliteit bij aan het snel en efficiënt reguleren van bezoekersstromen.”

Visitor management software

Visitor management software wordt gebruikt om bezoekers digitaal te registreren en informatie rondom de bezoekers digitaal te organiseren. Dit maakt het ontvangst- en registratieproces gestroomlijnd. 

Lees meer over visitor management software

Add-ons

De YIM omgeving heeft verschillende add-ons om uw beheersysteem te verbeteren. Kijk welke add-on uw ervaring kan verbeteren.

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden.

Via vernieuwende leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.