Spring naar content
Home · Modules · YIM Pre-registration

YIM Pre-registration

Met YIM pre-registration heeft u de aanwezigheidsregistratie van uw organisatie onder de huidige COVID-19 omstandigheden én daarna volledig “in control”.

Via YIM kunnen medewerkers, bezoekers en contractors hun aanwezigheid tot een werklocatie eenvoudig vooraf registreren en de COVID-19 gezondheidsverklaring invullen. Organisaties kunnen zelf de parameters voor de bezettingsgraad per ruimte, afdeling of locatie instellen en notificaties versturen.

YIM Pre-registration_dashboard

Verantwoord en veilig gebouwbeheer

Voorregistratie

YIM verzorgt de aanwezigheidsregistratie van organisaties via een selfservice portal voor voorregistratie van medewerkers, bezoekers en contractors. Inclusief een in te vullen COVID-19 gezondheidsverklaring. Na registratie ontvangen zij een bevestiging per e-mail en kunnen zij op de gereserveerde dag of tijdslot de werklocatie betreden.

 

Notificaties

Organisaties kunnen tijdens het proces van voorregistratie, notificaties versturen omtrent genomen COVID-19 maatregelen. Zo kan optimale veiligheid en gastvrijheid worden geboden.

 

Rapportages

Dankzij de rapportage mogelijkheden biedt YIM real-time inzicht in de bezettingsgraad van werklocaties en kunnen specifieke ruimtes afzonderlijk worden gemonitord.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform.

Personaliseren van uw dashboard

The voice of YIM: YIM is meertalig en kan de gewenste look & feel van uw bedrijfsidentiteit uitstralen. Het YIM dashboard is flexibel aanpasbaar en geeft (eind)gebruikers een relevant overzicht over de meeste belangrijkste taken en informatie. Zo bent u volledig in control over een complexe omgeving met uitdagende safety en security processen.