Spring naar content
Home · Modules · YIM Qualifies

YIM Qualifies

Wilt u dat alleen de juist gekwalificeerde personen werkzaamheden verrichten op uw locatie? YIM geeft u dit inzicht in één oogopslag. Met YIM Qualifies tonen contractors op een eenvoudige manier aan welke functie(s) zij uitvoeren en over welke vereiste kwalificaties zij beschikken.

Met YIM Qualifies kunt u contractor management uitbreiden en personen kwalificeren voor specifieke werkzaamheden of taken. Aan de hand van een kwalificatiematrix wordt vastgelegd welke functie (bijvoorbeeld een voorman of lasser) en welke kwalificaties (bijvoorbeeld een lasdiploma of hijscertificaat) van toepassing zijn.

mock-up dossier controle

Til veilig werken naar een hoger niveau

Qualification management binnen het digitaal dossier

Voor organisaties die veilig werken hoog op de agenda hebben staan, is er de mogelijkheid om het digitaal dossier van contractors of leveranciers uit te breiden. Dit kan door certificaten centraal vast te leggen. Aan de hand van een kwalificatie matrix wordt vastgelegd welke functie(s) en welke kwalificatie(s) vereist zijn. Alleen de juist gekwalificeerde personen, die in het bezit zijn van de juiste certificering, verkrijgen toegang om specifieke taken of functies uit te voeren. Belangrijk voordeel: u kunt bij audits aantonen dat de maximale safety maatregelen zijn getroffen. Dit voorkomt onnodige boetes en stagnatie tijdens projecten en werkzaamheden. Dankzij YIM is de keten transparant en inzichtelijk.

Ontvang notificaties

Binnen een persoonlijk digitaal dossier worden alle documenten centraal opgeslagen, verloopdata bewaakt en automatisch notificaties verzonden naar aanvragers voor het opnieuw uploaden van documenten en certificaten. Op deze wijze ondervangt u risico’s ten aanzien van illegaliteit, arbeidsrecht, fiscaliteit en andere zaken.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform.

 

YIM Prevents

ZERO Tolerance: veiligheid staat centraal. YIM kan door blacklisting registreren wanneer een persoon wegens misstanden niet meer op uw locatie mag komen. Dat levert scherpte op bij contractors en werknemers. Zo worden risico’s aanzienlijk verkleind. Dat draagt bij aan een veilige werkomgeving en een stukje bewustwording.