Spring naar content
Home · Modules · YIM Reports

YIM Reports

YIM Reports is een aangename module om mee te werken. Waarom? YIM biedt een overzichtelijk dashboard dat eenvoudig in gebruik is. De uitgebreide rapportagemogelijkheden zorgen voor inzicht in aanwezigheid, werkuren en bijvoorbeeld calamiteitenrapportages.

YIM geeft u direct real-time inzicht in alle lopende- en operationele processen. Bovendien gaat YIM verder dan alleen identity & access management.  YIM begeleidt u op een duidelijke manier door uw persoonlijke dashboard en adviseert bij nog uit te voeren taken. Dat is de power van YIM.

mock-up taken

YIM geeft een helder en transparant overzicht

Dashboard

Naast het vooraf aanmelden van bezoekers, contractors en andere partijen, biedt YIM aanvullende modules die besparingen opleveren en uw workflow processen makkelijker, sneller en aangenamer laten verlopen. Het dashboard is multifunctioneel en afhankelijk van uw rol en rechten makkelijk te configureren. Zo bent u volledig in control over een complexe omgeving met vele bezoekers.

Rapportages

Hoeveel uur wordt er besteed aan projecten uitgevoerd door contractors of leveranciers? YIM geeft antwoord. Dankzij de registratie bij werkzaamheden biedt YIM inzicht hoe de bedrijfsvoering doelmatig kan worden verbeterd. Dat levert eventueel een tijd- en kostbesparing op. Door de registratie van bezoekers, medewerkers en contractors is het makkelijk om inzicht te krijgen in aanwezigheid, werkuren en bijvoorbeeld calamiteitenrapportages.

Autorisaties

YIM biedt een actueel overzicht van de uitgegeven en reeds actieve autorisaties.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform.

Personaliseren van uw dashboard

The voice of YIM: YIM is meertalig en kan de gewenste look & feel van uw bedrijfsidentiteit uitstralen. Het YIM dashboard is flexibel aanpasbaar en geeft (eind)gebruikers een relevant overzicht over de meeste belangrijkste taken en informatie. Zo bent u volledig in control over een complexe omgeving met uitdagende safety en security processen.