Spring naar content
Home · Over ons

Over ons

Aangenaam: wij zijn YIM, Your Identity Management. Een optimaal identity & access platform met vele functionaliteiten rondom toegangsregistratie.

De kracht van YIM

Met YIM verleent u veilig, efficiënt en gastvrij toegang aan uw medewerkers, bezoekers en contractors. YIM zorgt ervoor dat organisaties aantoonbaar en volledig in control zijn om fysieke toegang te verlenen tot locaties en gebouwen, te kwalificeren en er voor te zorgen dat er overal veilig wordt gewerkt. Op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier. Volledig aantoonbaar ‘in control’ als het gaat om bezoekersregistratie, toegangsprocessen, accreditatie, contractor management en e-learning. Ontdek de functionaliteiten.

 

Timeline YIM

YIM is door Nsecure ontwikkeld op basis van meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van identity management. YIM heeft goed geluisterd naar de wensen en behoeften die bij klanten spelen en dit vertaald naar een compleet platform.

 

2008 - een platform voor identity & access management

YIM is in 2008 geboren onder de naam Dataclient en is onderdeel van Nsecure, specialist in toegang en security management. De bundeling van 25 jaar kennis en ervaring van op het gebied van workflow & identity management werd samengebracht in een digitaal platform. Dataclient startte voor een grote dienstverlener in tankopslag om co-sites zelfstandig toegang te laten aanvragen voor locaties.

2010 - uitbreiding met digitale dossiers

Met de activering voor een groot energiebedrijf in Nederland in 2010 is de opbouw van een digitaal dossier met certificaten en documenten, inclusief de rapporten in relatie tot de Arbeidstijdenwet (ATW) en Wet Arbeid Vreemdelingen (WAV) ontstaan. Zij zochten een eenduidig inzicht in het feit of een persoon of organisatie in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving werk uitvoert.

2012 - integratie met security management

In 2012 ontstaat de functie van het aanmelden van bezoekers en aanvragen van toegangspassen. Daarnaast bevat het platform ook integraties met ADFS, SAP en Security Management.

2013 - automatiseren van workflows

In 2013 is de workflow voor het aanvragen en accrediteren van toegangsautorisaties geautomatiseerd.

2014 - integratie met e-learning

In 2014 en 2016 is voor een aantal raffinaderijen en een tankopslagdienstverlener de integratie met verschillende e-learning software gerealiseerd.

2016 - eerste internationale implementatie

In 2016 is de eerste internationale implementatie gedaan bij een grote aannemer gespecialiseerd in projecten en onderhoudswerkzaamheden binnen de petrochemische industrie. De koppeling met Microsoft NAV werd gerealiseerd en de workflow software is uitgebreid met een overzichtelijk helpcenter.

2019 - YIM een nieuw toekomstbestendig platform

In 2019 heeft Nsecure de keuze gemaakt om de bestaande oplossing Dataclient grondig onder de loep te nemen en in een compleet nieuw jasje te steken. Dit om voorop te blijven lopen, continuïteit te bieden en zaken nog sneller, veiliger en makkelijker op te lossen. Er is stilgestaan bij de huidige functionaliteiten en de technische mogelijkheden van nu. Dit in combinatie met de uitkomsten van brainstormsessies en interviews met specialisten en (eind)gebruikers. Alle inzichten bij elkaar opgeteld, hebben geleid tot de start van YIM: een volledig nieuw platform gebaseerd op de laatste technische innovaties.

 

Klaar voor de toekomst

Vanuit de domeinen veilig werken, toegangsverlening, security en wetgeving wordt YIM doorontwikkeld met de juiste features. Met YIM bent u klaar voor de toekomst. Weten hoe YIM uw organisatie kan ondersteunen op het gebied van visitor management, contractor management of e-learning? Het YIM team staat voor u klaar. Neem contact op