Spring naar content

Beheer identiteit, vereisten en toegang op één plek

  • Bepaal welke module(s) je nodig hebt: werknemers, contractors en bezoekers
  • Kies voor extra functionaliteit met e-learning, dashboards, card management of interfaces
  • Koppel met toegangscontrole-, HR- of ERP-systemen

Identiteit

Creëer gebruikersrollen met verschillende niveaus voor contractors, werknemers en bezoekers.

Vereisten

Bewaar alle benodigde documenten, certificeringen en vergunningen op één plek.

Toegang

Geef toegang (of trek deze in) op basis van rol en het wel of niet voldoen aan vereisten.

Een op maat gemaakt traject voor iedereen die de werkplek betreedt.

1 Identiteit

2 Vereisten

3 Toegang

Add-ons

De YIM omgeving heeft verschillende add-ons om uw beheersysteem te verbeteren. Kijk welke add-on uw ervaring kan verbeteren.

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden.

Via vernieuwende leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.

Integraties

Access control
Single sign-on
Single sign-on
Single sign-on
Single sign-on
Security management
Calendar
ERP
ERP

Andere systeem/software integratie nodig? YIM integreert gemakkelijk met andere API’s. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Privacy

YIM houdt zich aan de strengste privacy eisen. Dit zorgt ervoor dat persoonsgegevens goed worden beveiligd en verwerkt.

Privacy is een kernelement binnen het YIM platform. Vanaf de ontwerpfase en gedurende de gehele cyclus is de bescherming van persoonsgegevens een absolute voorwaarde. Alle persoonsgegevens die verwerkt worden op het YIM platform worden veilig opgeslagen en na een vaste bewaartermijn vernietigd.

YIM beschikt over een eigen CIPP/E en CISM gecertificeerde Privacy Officer die bij elke implementatie betrokken is. Binnen het ontwikkelproces zorgt YIM ervoor dat privacy risico’s tot een minimum worden beperkt.

Security

YIM voldoet aan strenge IT-beveiligingseisen. De dienst wordt aangeboden vanuit een ISO27001 gecertificeerd datacenter.
Wij zorgen voor de hoogste standaard van IT-beveiliging, zodat organisaties zichzelf geen zorgen hoeven te maken over de IT-infrastructuur.

De database en communicatie zijn versleuteld, en YIM monitort de applicatie 24/7. Daarnaast zorgen onze periodieke pentesting en beveiligingsupdates ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Dit zorgt ervoor dat alle data uit het digitale dossier, met alleen relevante gegevens, in een veilige omgeving wordt bewaard.