Spring naar content
Home · Start met YIM

Start met YIM

Hoe gaan wij te werk wanneer u kiest voor YIM, Your Identity Management? Voor de uitvoering van YIM wordt een bewezen aanpak toegepast. Zo gaan we gezamenlijk met YIM voor het beste resultaat.

 

Stap 1: inventarisatiefase

In deze eerste fase worden zowel de technische- als organisatorische vereisten geïnventariseerd. Gezamenlijk brengen wij uw relevante bedrijfsprocessen overzichtelijk in beeld. Per thema worden proces flows uitgewerkt. Vervolgens bekijken wij of YIM gekoppeld dient te worden met externe systemen. Ook worden uw behoeften voor rapportages doorgenomen. Deze stappen resulteren in een analyserapport en een passend voorstel voor de implementatie van YIM.

 

Stap 2: implementatiefase

Na de inventarisatiefase, wordt YIM ingericht voor ingebruikname. Wij configureren de inrichting van het YIM platform met de benodigde functionaliteiten, workflows en koppelingen. Daarnaast richten wij het beheer goed voor u in en stellen contractstukken op. Hierna testen we de complete functionele werking en begeleiden u in de interne- en externe communicatie. Na deze stappen is YIM klaar om geruisloos en zonder verstoring van uw bedrijfsprocessen in gebruik te worden genomen. Ook hierbij krijgt u volledige assistentie.

 

Stap 3: in control

Na de implementatie kunt u YIM direct gebruiken. Vanaf dag één kan uw organisatie sneller, veiliger en gastvrijer werken. Wij zorgen voor een vlekkeloze inrichting van onze YIM services zoals: 24/7 monitoring, incident-, functioneel- en change management. YIM blijft zich natuurlijk ontwikkelen. Wij zorgen voor een voortdurende optimalisatie en uitbreiding van de mogelijkheden die YIM u te bieden heeft.

 

 

Klaar voor nu en de toekomst

Met YIM bent en blijft u easy in control. YIM heeft de ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie, contractor management, visitor management, security- en identity management gebundeld in haar platform. Een optimale workflow & identity management user interface die aan te passen is naar uw eigen wensen.

 

Aan de slag met YIM

Aan de slag met YIM? Ons team helpt u graag verder. Bij alle fases wordt u actief betrokken. YIM automatiseert, beheert en digitaliseert uw toegangsprocessen veilig, eenvoudig en op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Demo