Spring naar content
Home · YIM blogs · Nsecure presenteert YIM op Safety&Health@Work

Nsecure presenteert YIM op Safety&Health@Work

Nsecure is op 30 september & 1 oktober aanwezig op hét evenement voor veilig werken: Safety&Health@Work in Ahoy Rotterdam. Nsecure presenteert met trots haar vernieuwde Identity & Access management oplossing. YIM, Your Identity Management is een uitgebreid platform voor visitor management, contractor management, e-learning en veilig werken.

Uiteraard is er rekening gehouden met het treffen van de juiste maatregelen om bezoekers, exposanten en partners op een veilige en gastvrije manier te ontvangen en een veilige omgeving aan te bieden. De geldende adviezen en maatregelen die door het RIVM worden vastgesteld zijn daarin het uitgangspunt.

Over Nsecure & haar platform YIM

Veilig, gastvrij en efficiënt toegang verlenen aan medewerkers, bezoekers en contractors die dagelijks uw bedrijfslocatie(s) bezoeken? Meet YIM! Your Identity Management. YIM is door Nsecure ontwikkeld op basis van meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van identity & access management. Nsecure verzorgt het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Het platform YIM zorgt dat organisaties; klein of groot, complex of zeer complex altijd ‘in control’ zijn als het gaat om toegangsverlening, veiligheid, wetgeving en gastvrijheid.

Een multifunctioneel identity & access management platform waarmee processen rondom toegangsverlening tot kantoren, terreinen en industriële omgevingen worden gefaciliteerd. Nsecure is vertrouwd met een groot aantal sectoren (van petrochemie tot financiële dienstverleners) met ieder specifieke uitdagingen, regelgevingen en wensen. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform. Klaar voor nu en de toekomst. Dé oplossing voor contractor en visitor management.

Uitgebreid platform voor veilig werken

YIM biedt verschillende modules zoals autorisatie en accreditatie management, bezoekersregistratie, contractor management, e-learning en kwalificatie management, die zorgen dat toegangsprocessen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd. YIM is ontworpen om binnen iedere organisatie te zorgen voor optimalisatie van de volgende kernthema’s: Hospitality, Security, Safety & Quality, Efficiency en Compliance.

Safety is onlosmakelijk verbonden binnen bedrijfsprocessen in met name de industriële sector. Of het nu gaat om het verwelkomen van bezoekers, aannemers, leveranciers, contractors, chauffeurs of medewerkers, voor organisaties is het belangrijk dat personen veilig, gecontroleerd en efficiënt toegang krijgen tot locatie(s) en ruimtes. YIM ondersteunt op het gebied van contractor management, e-learning en kwalificatie management om daarmee veilig werken naar een hoog niveau te tillen. Zo voorkomt YIM ingewikkelde toegangsprocedures, tijdrovende rapportages en lange wachttijden voor toegang of start van werkzaamheden.

Meer dan access & identity management

YIM gaat verder dan het aanmelden, accrediteren en autoriseren van bezoekers, contractors of medewerkers. Voor organisaties die veilig werken hoog op de agenda hebben staan, is er de mogelijkheid om personen te kwalificeren voor het uitvoeren van specifieke taken. Aan de hand van een kwalificatie matrix wordt vastgelegd welke functie(s) en welke kwalificatie(s) vereist zijn. Ook is het mogelijk om met de uitgebreide e-learning mogelijkheden de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) worden toegevoegd als onderdeel van toegangsprocedures voor specifieke personen en werkzaamheden en kunnen vooraf afgelegd worden.

Vanuit de domeinen veilig werken, toegangsverlening, security en wetgeving wordt YIM doorontwikkeld met de juiste features. De uitgebreide rapportage mogelijkheden staan garant voor zowel een tijd- als kostenbesparing en optimaliseren essentiële bedrijfsprocessen.

Breng een ‘veilig’ bezoek aan Nsecure

YIM ‘veilig’ ervaren? Bezoek stand 5.204 op 30 september & 1 oktober in Ahoy Rotterdam. Ervaar de verschillende functionaliteiten op het gebied van bezoekersregistratie, contractor management, e-learning en veilig werken. Klik hier om u vooraf aan te melden.

Meer informatie

Meer weten over ons platform en veilig werken? Wij vertellen u graag meer. Voor meer informatie neem dan contact op.