Spring naar content

YIM E-learning

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer door instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen.

E-learning

Wilt u medewerkers, bezoekers en contractors (vooraf) optimaal informeren over uw werkprocessen en veiligheidseisen? YIM is hierbij de juiste partner. YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructiefilm(s) en het afleggen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te bekijken. Een combinatie van online en ter plaatse bij u op locatie is ook een mogelijkheid.

E-learning als onderdeel van het toegangsbeleid

YIM biedt de mogelijkheid om instructiefilm(s) en het afleggen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te bekijken. Een combinatie van online en ter plaatse bij u op locatie is ook een mogelijkheid. YIM stelt u in de gelegenheid veiligheidstrainingen te geven aan bezoekers, contractors en leveranciers.

 

In iedere taal

De inhoud en talen zijn vrij toepasbaar. Het online volgen van instructiefilm(s) en examen(s) zorgt voor een snelle en veilige toegang tot uw gebouwen en terreinen.

 

Actueel overzicht

in deze module bewaakt YIM de verloopdata en worden notificaties verzonden voor het opnieuw afleggen van examens. Met deze module zijn organisaties altijd verzekerd van de inzet van voldoende, getrainde personen.

Gebruiksvriendelijk en fijne look & feel

“We zijn erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en look & feel van YIM. Het is voor ons belangrijk dat een partner zich goed kan verplaatsen in onze dagelijkse processen en strenge veiligheidsprotocollen en ons terrein kent.’’

Verhoog safety awareness

YIM versterkt uw veiligheidscultuur en draagt bij aan een incidentvrije werkomgeving. Alle partijen zijn zich bewust van uw huis- en veiligheidsregels. YIM creëert een hoog safety awareness.

Add-ons

De YIM omgeving heeft verschillende add-ons om uw beheersysteem te verbeteren. Kijk welke add-on uw ervaring kan verbeteren.

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden.

Via vernieuwende leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.