Spring naar content

Kernwaarden YIM

In een wereld vol onvoorspelbaarheid zorgt YIM voor zekerheid in bedrijfsveiligheid.

Of je nu een organisatie, een werknemer, een bezoeker of een contractor bent, met YIM ben je verzekerd van de hoogste mate van veiligheid én van een optimaal en efficiënt proces.

Veilig en onder de juiste voorwaarden werkzaamheden verrichten

YIM garandeert dat er geen enkele stap in contractor management wordt overgeslagen. Daardoor verlopen bedrijfsprocessen veilig en efficiënt. Wanneer contractors of opdrachtnemers werkzaamheden verrichten of leveranciers uw bedrijfslocatie(s) betreden, Wordt afhankelijk van de nationaliteit en het soort werk, specifieke informatie gevraagd. Denk aan documenten en certificaten met betrekking tot legale tewerkstelling, veiligheid (VCA) of een verklaring omtrent gedrag (VOG).

24/7 in control

Altijd zicht op de stroom van medewerkers, bezoekers en contractors

24/7 up to date

Altijd de juiste informatie bij de hand voor iedere afdeling

24/7 compliant

Altijd voldoen aan wet- en regelgeving voor iedereen op de werkvloer

Dat is waar we voor staan

Onze experts zetten zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat jouw organisatie voldoet aan de hoogste normen van veiligheid, controle en compliance. YIM is jouw betrouwbare partner, altijd gericht op het minimaliseren van risico’s en het bevorderen van een veilige werkomgeving.

Onvoorwaardelijke controle

Met ons platform heb je altijd zicht op het komen en gaan van medewerkers, bezoekers en contractors. Dankzij de voorafgaande aanmelding in ons platform, de mogelijkheid om benodigde documenten en certificeringen vooraf in te dienen en eventuele online trainingen te volgen, heb je 24/7 toegang tot alle cruciale informatie met betrekking tot de personen op locatie.

Met YIM weet je precies wie er is, waar ze zich bevinden en dat ze voldoen aan alle gestelde richtlijnen. Dit alles zonder vertraging of oponthoud van bedrijfsprocessen.

Met de sterke combinatie van Identiteit , Vereisten en Toegang, verzekert YIM onvoorwaardelijke controle. Je kunt volledig vertrouwen op de integriteit van je bedrijfsveiligheid. Onvoorwaardelijke controle is niet langer een streven, maar een realiteit met YIM.

Multidisciplinaire oplossing

Onze oplossing gaat verder dan het zorgen voor een veilige en gecontroleerde werkomgeving. YIM zorgt voor een efficiënte, beheersbare werkomgeving die voldoet aan alle wet- en regelgeving, terwijl de kans op menselijke fouten tot een minimum wordt beperkt.

Ons platform biedt een integrale oplossing die vereisten kan vragen vanuit elke afdeling binnen je organisatie. Of het nu gaat om veiligheid, juridische zaken, HR of beveiliging, YIM biedt realtime informatie die nodig is over werknemers, bezoekers en contractors.

Dankzij YIM heeft iedere afdeling inzicht en overzicht. Dit betekent dat je altijd de juiste informatie bij de hand hebt, ongeacht je rol. YIM brengt alle aspecten van toegangscontrole en identity samen in één platform, waardoor je multidisciplinaire oplossing een realiteit wordt.

Hoeksteen van de operatie

Ons platform zorgt ervoor dat je bedrijf kan draaien met het vertrouwen dat iedereen die op locatie is, daar ook echt hoort te zijn en de juiste autorisaties heeft. YIM neemt deze zorg uit handen en verweeft toegangscontrole als een naadloos onderdeel in je dagelijkse operaties.

Omdat YIM continu actief is, heb je de zekerheid dat je organisatie altijd veilig en compliant is. En dat geeft je de vrijheid om te focussen op wat echt telt – het runnen van je bedrijf.

Veiligheid

YIM zorgt ervoor dat alleen goedgekeurde en gekwalificeerde personen op locatie aan het werk zijn.

Beveiliging

YIM houdt ongeautoriseerde personen en voertuigen buiten en laat precies zien wie waar toegang heeft.

Efficiëntie

YIM zorgt ervoor dat iedereen de juiste toegangsrechten heeft en voorkomt daarmee wachttijden en extra kosten.

Compliance

YIM verzekert dat de organisatie én alle arbeidskrachten voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Overzicht

YIM biedt inzicht in en overzicht van waar werknemers, aannemers en bezoekers zich op welk moment bevinden.

Gastvrijheid

YIM garandeert een gebruiksvriendelijke ervaring voor werknemers, aannemers en bezoekers gedurende het gehele proces.