Spring naar content

YIM Employee Management

Bepaal eenvoudig en overzichtelijk rollen, vereisten en toegangsrechten voor al je medewerkers.

Employee management

Met YIM Employee Management systeem behoud je het volledige overzicht op de werkvloer. Op basis van functie, afdeling en standplaats ontvangen medewerkers toegangsrechten. Deze kunnen gemakkelijk aangevraagd en aangepast worden in het YIM portaal. Aanvragen voor het gebruiken van ruimten of het verkrijgen van toegang wordt centraal geregeld. Waarna een accrediteur online middels het YIM dashboard, de toestemming kan verlenen.

Autorisatie management

Met YIM Employee management kunnen toegangsrechten tot specifieke gebouwen of ruimtes door medewerkers zelf aangevraagd – en door aangewezen personen goedgekeurd – worden. Na goedkeuring of verloop, wordt dit automatisch verwerkt in het gekoppelde toegangscontrole systeem.

 

Smart Card management

YIM geeft autorisatiegegevens door aan het toegangssysteem en vereenvoudigt het aanvragen, produceren, personaliseren, verzenden en activeren van toegangspassen.

 

Aantoonbaar in control

Informatie over toegangsrechten en goedkeuring daarvan wordt centraal beheert en opgeslagen, voor meer controle op het toegangsbeleid en volledig overzicht in geval van audits.

Incidentvrije omgeving met gecontroleerde toegang

“YIM levert een belangrijke bijdrage als het gaat om ‘Goal Zero’: een incidentvrije omgeving waarin gecontroleerde toegang op basis van de juiste kwalificatie een essentiële factor is.”

Workplace management

Workplace management is het organiseren van werk, faciliteiten en activiteiten, om in de behoeften van de medewerkers te voorzien. Het doel is het creëren van een veilige, comfortabele en efficiënte werkomgeving.

Door de samenhang van de verscheidene mogelijkheden, koppelingen en add-ons van het YIM ID en het platform is het als workplace management systeem inzetbaar.

Lees meer over workplace management

Add-ons

De YIM omgeving heeft verschillende add-ons om uw beheersysteem te verbeteren. Kijk welke add-on uw ervaring kan verbeteren.

YIM E-learning

YIM verhoogt de veiligheid op de werkvloer en medewerkersbetrokkenheid. Hoe? YIM biedt de mogelijkheid om instructies, trainingen en het afnemen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te volgen. Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

YIM biedt de mogelijkheid voor bezoekers, contractors en medewerkers om trainingen of instructies als onderdeel van de workflow te volgen. Ook het afnemen van examens kan binnen de workflow geïntegreerd worden.

Via vernieuwende leermethodes en een realistisch ‘Experience Center’ doorlopen deelnemers verschillende onderdelen die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.

YIM Dashboards

Naast het vooraf aanmelden van bezoeker, contractors en andere partijen, biedt YIM aanvullende modules die besparingen opleveringen en uw workflow processen makkelijker, sneller en aangenamer laten verlopen. Het dashboard is multifunctioneel en afhankelijk van uw rol en rechten makkelijk te configureren. Zo bent volledig in control over een complexe omgeving met vele bezoekers.

Hoeveel uur wordt er besteed aan projecten uitgevoerd door contractors of leveranciers? YIM geeft antwoord. Dankzij de registratie bij werkzaamheden biedt YIM inzicht hoe de bedrijfsvoering doelmatig kan worden verbeterd. Dat levert eventueel een tijd- en kostenbesparing op. Door de registratie van bezoekers, medewerkers en contractors is het makkelijk om inzicht te krijgen in aanwezigheid, werkuren en bijvoorbeeld calamiteitenrapportages.