Spring naar content
Home · Modules · YIM Employees

YIM Employees

Met YIM Employees kunt u uw medewerkers gastvrij en efficiënt toegang geven tot bepaalde locaties of ruimtes. 

Met YIM geeft u medewerkers toegang en rechten tot specifieke ruimtes of locaties. Veilig, snel en gastvrij. Binnen het platform beoordeelt u gemakkelijk toegangsautorisaties en worden deze rechten gekoppeld met uw onderliggende (toegangs)systemen.

mock-up autorisatie management

Een veilig toegangsbeleid voor medewerkers

Autorisatie management

Met YIM verzorgt u voor uw medewerkers de aanvraag van toegangsautorisaties tot specifieke ruimtes en gebouwen. Zo heeft u altijd overzicht in wie autorisaties heeft aangevraagd en geaccordeerd, worden autorisaties altijd op een efficiënte en veilige manier door de juiste personen beoordeeld en wordt informatie op een centrale plek opgeslagen. Het effect? Beter sturen op uw toegangsbeleid en aantoonbaar in control in het geval van audits.

Medewerkers kunnen met YIM op een centrale plek eenvoudig en veilig hun toegangswensen kenbaar maken. Autorisaties van medewerkers kunnen door de daartoe bevoegde personen in YIM worden beoordeeld. Indien de aanvraag is geaccordeerd worden de toegangsrechten automatisch aan de betreffende persoon gekoppeld en verwerkt in het toegangscontrole systeem. Lees meer over interfaces met YIM.

Smartcard management

YIM vereenvoudigt en optimaliseert het aanvragen, produceren, personaliseren, verzenden en activeren van toegangspassen. Hierdoor zijn lokale print oplossingen overbodig en inefficiënte uitgifte voorzieningen voor smartcards verleden tijd. Lees meer over smartcard management onder YIM Facilitates.

Klaar voor nu en de toekomst

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring. Opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers op het gebied van bezoekers- en toegangsregistratie zijn vertaald naar een optimaal identity & access management platform.

De kracht van YIM

YIM geeft u direct real-time inzicht in alle lopende- en operationele processen. Naast accreditatie, het vooraf aanmelden van bezoekers of andere partijen, biedt YIM uitgebreide functionaliteiten zoals e-learning, autorisatie management of digitale receptie. Functionaliteiten die besparingen opleveren en uw toegangsprocessen makkelijker, sneller en dus aangenamer laten verlopen. Dat is de power van YIM.