Spring naar content
Home · Functionaliteiten

Modules

YIM is een multifunctioneel identity & access management platform. Volledig aantoonbaar ‘in control’ als het gaat om toegangsprocessen, accreditatie, registratie en e-learning. Met YIM verleent u veilig, snel en gecontroleerd toegang voor uw bezoekers, medewerkers en contractors.

YIM Employees

Autorisatie management

YIM verzorgt voor uw medewerkers de aanvraag van toegangsautorisaties tot gebouwen of specifieke ruimten

Smartcard management

YIM vereenvoudigt het aanvragen, personaliseren, activeren en versturen van toegangspassen.

Aantoonbaar in control

Medewerkers kunnen met YIM via een centrale omgeving eenvoudig en veilig hun toegangswensen kenbaar maken. Autorisaties van medewerkers kunnen door de daartoe bevoegde personen in YIM worden beoordeeld.

Lees meer

YIM Contractors

Contractor management

Dankzij het aanmeldportal voor contractors, opdrachtnemers en aannemers, verleent YIM veilig & efficiënt toegang. Binnen een persoonlijk digitaal dossier worden alle documenten centraal opgeslagen en verloopdata bewaakt.

Digitaal dossier

Afhankelijk van de nationaliteit en het soort werkzaamheden, wordt specifieke informatie gevraagd. Documenten en certificeringen worden centraal opgeslagen.

Actueel overzicht

YIM biedt een actueel overzicht van goedgekeurde contractors en bijhorende subcontractors die werkzaamheden verrichten op uw locatie(s).

Lees meer

YIM Visitors

Visitor management

YIM vereenvoudigt en professionaliseert visitor management en stelt organisaties in staat bezoekers vooraf aan te melden door middel van bezoekersregistratie.

Gastvrijheid & veiligheid

Bezoekers ontvangen een bevestiging met daarin de informatie die van belang is. Denk aan een routebeschrijving, informatie over parkeren of OV en veiligheidsregels.

Actueel overzicht

Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren platform waarmee u altijd een actueel overzicht heeft in de te verwachten bezoekers.

Lees meer

YIM Educates

Veiligheidstrainingen

YIM biedt de mogelijkheden om instructies en trainingen vooraf online te volgen of examens af te nemen. Dit zorgt voor een snelle en veilige toegang tot uw gebouwen en terreinen.

E-learning

Een combinatie van online en bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. YIM bewaakt verloopdata en verstuurt notificaties voor het opnieuw afleggen van examens.

Safety Experience

Via nieuwe leermethodes en een realistische omgeving in een ‘Experience center’, doorlopen deelnemers verschillende scenario’s die gekoppeld zijn aan een persoonlijk dossier.

Ontdek de mogelijkheden

YIM Reports

Dashboard

YIM biedt een overzichtelijk dashboard dat eenvoudig in gebruik is. YIM begeleidt u op een duidelijke en aangename manier door het platform en adviseert bij nog uit te voeren taken.

Rapportages

Door de registratie van bezoekers, medewerkers en contractors, is het makkelijk om inzicht te verkrijgen in aanwezigheid, werkuren en bijvoorbeeld calamiteitenrapportages.

Autorisaties

YIM biedt een actueel overzicht van de uitgegeven en reeds actieve autorisaties.

Lees meer

YIM Qualifies

Qualification management

Wilt u direct zien of de personen die uw gebouw of locatie betreden juist gekwalificeerd zijn voor de uit te voeren werkzaamheden? YIM geeft u dit inzicht in één oogopslag.

Digitaal dossier

YIM biedt een centrale opslag van digitale persoonsdossiers met alle relevante gegevens. Deze zijn beschikbaar op het moment dat dit van toepassing is. Documenten en certificaten zijn centraal opgeslagen en YIM valideert (verloop)data.

Notificaties

Binnen een persoonlijk digitaal dossier worden verloopdata bewaakt en worden automatisch notificaties verzonden naar aanvragers voor het opnieuw uploaden van documenten en certificaten. Op deze wijze ondervangt u met contractor management risico’s ten aanzien van veiligheid, illegaliteit, arbeidsrecht, fiscaliteit en andere zaken.

Lees meer

YIM Facilitates

Smartcard management

Als onderdeel van de workflow voorziet YIM in de automatisering van het aanvragen, produceren en verzenden van toegangspassen.

Autorisatie management

YIM verzorgt voor uw medewerkers de aanvraag van toegang. Autorisaties kunnen door de daartoe bevoegde personen in YIM beoordeeld en goedgekeurd worden.

Digitale receptie

YIM ondervangt op een eenvoudige en efficiënte manier handelingen die normaliter door uw receptie worden uitgevoerd.

Lees meer

YIM Pre-registration

Voorregistratie

YIM verzorgt de aanwezigheidsregistratie van organisaties via een selfservice portal voor voorregistratie van medewerkers, bezoekers en contractors. Inclusief een in te vullen COVID-19 gezondheidsverklaring.

Notificaties

Organisaties kunnen tijdens het proces van voorregistratie, notificaties versturen omtrent genomen COVID-19 maatregelen.

Rapportages

Dankzij de rapportage mogelijkheden biedt YIM real-time inzicht in de bezettingsgraad van werklocaties en kunnen specifieke ruimtes afzonderlijk worden gemonitord.

lees meer