Spring naar content
Home · Branches · Industrie

Industrie

Safety en Security zijn onlosmakelijk verbonden binnen de bedrijfsprocessen in de industriële sector. Voor het uitvoeren van werkzaamheden gelden binnen de industriële sector 24/7 strenge voorwaarden bij het betreden van het terrein om incidenten te voorkomen.

YIM ondersteunt al jaren toonaangevende spelers uit de industriële sector. Op een plant of fabriek vinden voortdurend werkzaamheden plaats waarbij veiligheid op 1 staat. Voor zowel medewerkers, bezoekers en contractors als voor de bedrijfsvoering zelf. Dit gaat verder dan het optimaliseren van contractor management. Dankzij de functionaliteiten in YIM worden vereiste certificaten en documenten centraal opgeslagen. Zo voldoen contractors en organisaties aan de gestelde eisen en minimaliseert dit tijdrovende werkzaamheden.

Contractor management

Daarnaast brengt YIM uw veiligheidsbeleid tot leven dankzij uitgebreide e-learning mogelijkheden. Trainingen, instructies maar ook examens voor bezoekers, medewerkers of contractors kunnen vooraf afgenomen worden. Het resultaat? Snel, veilig en gecontroleerde toegang tot complexe omgevingen. YIM tilt veiligheid naar een hoger niveau.

 

3 belangrijke modules voor de industrie

YIM Contractors

Om al uw contractors gemakkelijk te registreren, gastvrij toegang te verlenen en veilig werken te garanderen. Lees meer.

YIM Educates

YIM biedt de mogelijkheid voor contractors om trainingen, instructies of het afleggen van examens (vooraf) te volgen. Lees meer.

YIM Qualifies

Kwalificeer personen voor specifieke werkzaamheden of taken en koppel deze rechten met uw onderliggende (toegangs)systemen. Lees meer.